Oppussingen har startet!

I går var første oppussingsdag. Til nå har vi fått revet ut store deler av kjøkkenet, og akkurat nå ser det slik ut i leiligheten:

Dette blir spennende… Kjenner jeg ikke kommer til å savne disse flisene (selv om de er litt koselige da):

Calle skal møte elektrikeren i dag for å finne ut hvordan vi kan legge opp det elektriske anlegget i leiligheten. Det er tydelig at de som har bodd her før var «hobbyelektrikere», for det er fullt opp av hjemmesnekrede og uforskriftsmessige løsninger. Disse skal vi fjerne, og gjøre alt på riktig måte. Forøvrig har vi et lite problem, da de forrige eierne ikke finner nøkkelen til sikringskapet. Vi kommer derfor ikke til for å skru av strømmen eller se hvor store kursene er. Får satse på at vaktmesteren i blokken kan være behjelpelig med å låse opp sikringskapet samt skaffe oss en ny nøkkel.

Vi ønsker å ha alle ledningene slisset inn i veggen, og dette krever ganske mye planlegging. Så – i hele går satt vi og prøvde å tegne opp alle lyspunktene/stikkene vi ønsker oss. Det er jammen ikke lett å vite hvor høyt opp på veggen en lampe skal henge, hvor langt unna døren man vil ha kjøkkenlampene, hvor i taket man skal ha spotter, hvor mange stikk man skal ha langs kjøkkenbenken, og så videre og så videre. Tusen ting å ta stilling til! Men vi gjør så godt vi kan, og satser på at resultatet blir veldig bra til slutt.

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>