Soverommet – før og etter

Det begynner å bli en stund siden vi var ferdige med oppussingen av soverommet, men nå har vi endelig fått somlet oss til å ta bilder av det også. Vi er veldig fornøyde med resultatet og fargene.

Veggene er som «vanlig» helsparklet, og malt i grå ascott. Gulvet er det samme som i stuen – 1-stavs hvitkalket eikeparkett. Lampen er Mayuhana pendel fra Gateway Japan, og den gir et utrolig fint lysspill i rommet. Sengegavlen og sengeskjørtet har vi fått spesiallaget hos Nina Interiør, og stoffet er fra Kirkby design og heter Neptun Dove K5056/08. Lampene over sengen er Artemide Tolomeo Micro Faretto, og er den samme serien som lampene vi har over kjøkkenbenken (bare at disse er litt mindre og har bryter). Tapeten er fra Onexco (samme produsent som tapeten i stuen) og heter Orion, nr. 7012. Liftgardinene og pynteputene er fra Kirkbys kolleksjon Sahara, og heter 5044/24 Barley. I tillegg til liftgardiner har vi kjøpt plissegardiner for å skjerme mot lyset. Disse er bestilt hos Tannum Tekstil. De kule skittentøyskurvene er fra Vipp.

Det mangler fremdeles litt bilder på veggene, men det får komme etterhvert :-)

Her er før-bildene av soverommet fra prospektet:

Og her er slik det har blitt:

 

Dette innlegget ble publisert i Før og etter, Oppussing, Soverom. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *