Badet – før og etter

Endelig er vi ferdige med denne runden av oppussing! I alle fall nesten; det gjenstår blittelitt flikking, men det teller nesten ikke. Vi har i denne runden tatt for oss badet, gangen, barnerommet og gjort ferdig soverommet. Resten av leiligheten med andre ord :-)

Her er hvordan badet så ut før (bilder fra prospektet):

Fra før har vi fjernet de hvite skapene, men vi har vært stuck med den upraktiske vaskeservanten. Den er veldig dyp, og har ikke skuffer under – noe som gjør at man mister mye lagringsplass. I tillegg var det ikke mulig å sminke seg foran speilet – litt fordi det var for dårlig belyst, og litt fordi det var så langt frem til speilet (da vasken var så dyp).

Etter:

Nå har vi satt inn servant og skap fra Ikea. Vi valgte en løsning med to kraner og en stor vask. I tillegg har vi nå fått masse oppbevaringsplass i skuffene under vasken! Speilet har integrert lys, og er fra Zierath.

 

Dette innlegget ble publisert i Bad, Før og etter, Oppussing med stikkord , , , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Badet – før og etter

  1. Margunn sier:

    Så fint det er blitt. Kjempefin tapet på barnerommet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *