Gulvet er fjernet

Vi var innom leiligheten etter jobb i dag, og da var gulvet nesten borte! De har nå fjernet hele kjøkkenet, og tatt opp hele gulvet. Når vi kom så leiligheten slik ut, og resten av gulvet ble fjernet på null komma niks: Det neste som skal skje nå, er å starte på sparkling av taket. Når vi skal ha så pass sterke uplights på veggene er det veldig viktig at taket er plettfritt – alle ujevnheter vil komme ekstremt godt frem med så sterkt lys. Taket skal derfor helsparkles, og deretter pusses og males. I tillegg skal alt det elektriske slisses inn i veggene. Dette er et relativt høylytt arbeid, så for å ikke forstyrre folk så mye i helgen venter vi med dette til mandag. Når jeg sier «vi», mener jeg selvfølgelig håndverkerne :-)

Jeg hadde aldri hørt ordet «slissing» før, men det er altså å felle elektriske rør/ledninger inn i veggen så de ikke synes. Man lager da «hulrom» i veggen og langs gulvet, og legger alt elektrisk inn her. Her har håndverkerne gjort en prøveslissing for å se om det var lett eller vanskelig å få dette til i betongveggene våre:

Heldigvis så det ut til å gå ganske så greit, så da er det bare å slisse i vei!

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *