Oppussing av badet

Snekkerne kom i gang i går, og noe av det første de gjorde var å klargjøre badet. Her skal vi gjøre veldig lite – sette opp nytt speil og ny servant/skap. Men – speilet har integrert lys i seg, og dermed måtte det trekkes nye ledninger. For at elektrikeren skulle komme til ble det kakket opp et par fliser over speilet.

Vi har blitt vant til at tidligere eiere har brukt mange finurlige løsninger under oppussing av denne leiligheten, og her traff vi på en til. De har bygget flis på flis! Også så fine fliser som var under da, gitt :-)

I tillegg til dette har snekkerne sparklet barnerommet to ganger, og gangen én gang. Vi skal på hyttetur i helgen, så blir spennende å se hvordan det ser ut her når vi kommer hjem søndag kveld…

Ellers våknet vi til hvit bakgård i dag. Fint nok det, men hadde virkelig trodd vinteren var over nå!

Dette innlegget ble publisert i Bad. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *