Fremdrift

Det går fremover med oppussingen! Nå er vegger og tak sparklet og malt både i gangen og på barnerommet. Barnerommet har også fått fin tapet på den ene veggen, og i gangen er det nye gulvet delvis lagt. I tillegg er dørkarmene tilpasset veggtykkelsen; tidligere stakk selve karmen flere centimeter for langt ut – noe som ikke var særlig pent.

Da vi dro opp parketten i gangen kom det noen lekre fliser til syne… Bare se på disse:

De som bodde her tidligere hadde ikke akkurat samme smak som oss kan du si!

Gangen blir kjempefin i Ascott grå, og bilder av dette kommer så snart jeg får vært hjemme i dagslys :-) Vi har koblet ned stort sett alt av lamper i gangen da vi skal ha vegglamper i stedet for taklamper i «passasjen» mot soverommet, så fargene kommer ikke spesielt bra frem på bilder for tiden. Gulvet vi har valgt blir for øvrig veldig fint sammen med veggene, så det blir bra når alt er på plass.

Så – ting skjer! I morgen håper jeg garderobeskapet blir montert opp slik at vi kan rydde litt i stuen. Akkurat nå ser det ikke ut her:

Jepp – kaos! Alt innholdet fra det gamle garderobeskapet, samt alt vi har kjøpt på Ikea ligger strødd over hele stuen og kjøkkenet.

 

Dette innlegget ble publisert i gang, Oppussing. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *