Lyslykt

Jeg var så heldig å få denne flotte lyslykten fra Georg Jensen i forsinket julegave:

Den passet jo helt perfekt inn hjemme hos oss! Også jeg som er så glad i dansk design… Lysestaken heter Grace, og her er hva som skrives om den:

GRACE–varm, strålende, udtryksfuld

Håndlavet glas og spejlpoleret rustfrit stål er modsætninger og en sammensætning af materialer, der bringer de bedste kvaliteter frem i begge. Den sarte løgform på GRACE lysestage spreder bløde stråler fra levende lys, mens den kraftfulde rustfri stål-base fastholder med kølig, selvsikker kraft. 

Danskfødte designer John Sebastian rammer en mesterlig balance mellem styrke og poesi. Den måde, flammen vækker materialerne til live, føjer et strejf af magi til denne lysestage, som præsenterer sig bedst i brug. 

Med GRACE ligger styrken i detaljerne.

Man kan ha både telys og små kubbelys i den, men jeg hadde bare telys tilgjengelig – så da ble det med det i første omgang. En liten bonus var at lyslykten passet perfekt sammen med rødvinsglassene våre, så nå blir det ekstra fint når jeg dekker middagsbordet :-)

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *