Soveromscollage

Jeg har prøvd å sette sammen de ulike elementene vi skal ha på soverommet til en collage – så det skal bli litt enklere å forestille seg hvordan det endelige resultatet blir. Her er fargesammensetningene:

I går var vi på Maxbo og kjøpte mer parkett til å bruke til oppussingen av soverommet. Vi hadde 4 pakker igjen fra vi la gulv i stuen, og tenkte å supplere med 4 pakker til. Dette viste seg å være alt annet enn enkelt… Artikkelnumrene på parketten hadde endret seg fra sist vi kjøpte, da leverandøren hadde byttet fra å bruke amerikansk til europeisk eik. I tillegg het parketten nå «Rustikk» i stedet for «Antikk». Den eneste forskjellen skulle visstnok være at det var litt færre kvister i den nye varianten, så vi tok sjansen på at det er mulig å mikse og matche med den vi har fra før. Time will show!

Det er uansett veldig deilig å være skikkelig i gang med planleggingen, for soverommet irriterer meg mer og mer for hver dag som går. Tapeten har også kommet, så den skal jeg hente i morgen! Hurra!

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Soverom. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *