Vipp

Vi har fått et nytt bekjentskap – nemlig Vipp skittentøyskurv!

Den begynte sin plassering på soverommet, men har nå blitt flyttet inn til badet. Vet ikke helt hvor den kommer til å ende opp, men sannsynligheten er uansett stor for at den snart får selskap av en likesinnet. Det er nemlig stort behov for mer enn én skittentøyskurv her i huset da det produseres mye vask (og jeg liker å sortere klærne på forhånd så de kan tas rett ut av skittentøyskurven og legges direkte i vaskemaskinen). Akkurat nå er soveromsgulvet vårt en stor haug med klær, noe som mildt sagt begynner å bli irriterende.

Vipp´en har 2 sorteringsrom,  og innmaten kan tas ut og vaskes. Det er også luftehull både oppe og nede så man unngår fukt og lukt. Er veldig fornøyd med den så langt, men det må altså investeres i en til.

Ha en fin søndag i regnet! Her er en liten fargeklatt på veien som forhåpentligvis gjør dagen litt lysere :-)

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Soverom med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *