Ut på tur!

Vi benyttet det fine været til å gå (nok en…) tur langs Akerselva. I dag tok vi med oss kaffe, te, aviser og hjemmelaget pai så vi kunne slå oss ned på en benk og spise lunsj i solen. Veldig koselig! Med på turen var også den nye linsen vi har kjøpt – en Sigma 10-20 mm. Den er veldig annerledes å ta bilder med enn de linsene vi har fra før, så her må man øve for å bli flink! Med denne linsen kan man ta vidvinkelbilder, og også bilder av ting som er veldig nært. Hvis man for eksempel står veldig nært et stort tre, klarer man med denne linsen å få med hele treet i bildet. Med de andre linsene vi har, er man nødt til å gå lengre unna for å ta bilder som dette, og dermed blir motivet også annerledes. I tillegg er linsen super til å ta bilder av rom i leiligheten med, så det kommer nok noen oversiktsbilder av stuen snart. Det blir mer eksperimentering på oss fremover!

Her er noen av bildene vi tok i dag:

På vei opp langs elva

Akerselva

Mye vann!

Hengebro

Veldig mye vann i fossen ved Mølla

Hønselovisas hus

Det gror igjen...:)

Under en bro

Langs et gjerde på Sagene

Fikk en rose på veien!

De har laget en ny gangbro ved Lilleborg

Høsten er på vei

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *