Ny spisestue…?

Ja, kanskje det! Vi har snakket en stund om å kjøpe oss ny spisestue, og bytte ut den vi har fra IKEA. Den vi har fungerer veldig fint, men det er noe med det at alt annet har blitt så fancy og flott. Da får man liksom lyst til å få på plass den siste «finishen» også.

Så; derfor sendte jeg en mail til flinke Tove hos Zett interiørdesign, og lurte på om hun kunne komme med et par forslag. Vi fikk raskt svar tilbake, med en advarsel om at spisestuene hun hadde plukket ut var en del over budsjettet vi hadde satt opp. «Men dere kan jo bruke det til inspirasjon», skrev hun.

Ja, det er ikke så lett akkurat – når man først har falt pladask for en spisestue er det jo vanskelig å velge noe som er «nesten» like fint :-)

Her er forslaget jeg likte best. Bordet heter GM 7724 og stolene GM 4105-4106, begge fra Naver Collection.

Bordet er i tre og corian, og finnes i mange ulike tresorter. På bildene her er det vist i valnøtt, men dersom vi skal kjøpe denne herligheten blir det nok i sortbeiset ask. Bordet finnes i ulike størrelser, og har muligheter for ileggsplater som vist på bildene under. Corian er et materiale som er veldig slitesterkt, og det brukes ofte som benkeplate. En av fordelene med corian, i alle fall som benkeplate, er at dersom man får en skade i overflaten kan man frese ut den skadede delen og erstatte den med en ny bit. Etter litt sliping og pussing er det umulig å se, og benkeplaten er som ny.

Stolene finnes i ulike farger, men dersom vi skal ha disse kommer vi til å gå for helt hvite eller helt sorte. Ryktene skal ha det til at de er veldig gode å sitte i, så vi får gå og prøvesitte de en dag. De skal visstnok ha både stoler og bord hos Huseby i Møllergata.

Vi kommer nok ikke til å prioritere ny spisestue med det første – soverommet står høyest på lista. Men det er jo morsomt med litt inspirasjon :-)

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Ny spisestue…?

  1. PB sier:

    Hei,

    Hva koster et slikt bord (GM7724)? Finner ingen priser når jeg ser rundt på nettet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *