Tegninger av soverommet

Ved hjelp av Kviks tegneprogram har jeg laget noen tegninger av hvordan vi planlegger at soverommet skal bli. Fargene er selvfølgelig ikke helt riktige, men det gir i alle fall et inntrykk av hva vi tror sluttresultatet blir.

Skapene til venstre for sengen (sett forfra) er tenkt å romme en eller annen form for skittentøysløsning. Disse skal muligens midtstilles, heves opp fra gulvet, og kanskje få parkett over seg som «benkeplate». Skuffene under vinduet skal inneholde diverse klær og stæsj. Disse skal muligens også få parkett over seg. Begge skapene er elementer av Kviks kjøkken Mano, som vi allerede har på kjøkkenet og i stuen. Vi planlegger også å kjøpe en seng som har uttrekksskuffer under, så vi kan bruke dette til lagringsplass for sengetøy o.l.

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Soverom med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *