Se der går en sebra…!

Dette er tittelen på en sang jeg hadde dilla på for noen år siden, og den kom tilbake til meg når vi fikk bildet vårt i posten. Jepp, sebrabildet har ankommet – og blitt hengt opp på veggen over peisen. Det ble seende slik ut:

Veldig fint bilde! Men; vi er liksom ikke helt fornøyde med det totale resultatet allikevel… Det ble en eller annen form for mismatch med dette sebrabildet og det røde maleriet vi hadde fra før. Vet ikke helt hva, men tror det har noe med dimensjonene å gjøre. Det ble ikke helt balansert i utformingen. Alternativt så kan «problemet» være at det det ene er et maleri, og det andre et fotografi. Uansett – planen nå er å bestille opp 2 lerretsbilder til fra andre bilder vi har tatt selv. Da får vi 3 like store lerretsbilder + peisen, som totalt sett kan danne et «arrangement» med 4 elementer. Et nytt problem da er dimensjonene på disse elementene. Lerretsbildene er 60 x 90 cm, mens peisen er 50 x 90 cm. Det er ikke sikkert det spiller noen rolle at peisen har en annen høyde enn bildene, men vi jobber med å tenke ut en smart løsning :-)

Så da er jobben med å finne 2 nye bilder i gang. Vi vet ikke helt hvilke vi skal velge, men det bør være noen med farge på. Siden veggene er grå er det fint å få litt kontrast til dette. Vi får se hva vi bestemmer oss for, men dette er tre av alternativene:

Tror de to nederste bildene er favorittene så langt…

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *