Collage for soverommet

Vi driver så smått og planlegger oppussingen av soverommet, og har nå fått collaget fra Zett interiør. Slik ser det ut for soverommet:

Til venstre er tapeten for veggen bak sengen (de resterende veggene males i grå Ascott). Tapeten er fra Omexco sin kolleksjon Orion, nr 7012. Det stripete stoffet skal kle sengegavlen. Det er fra Kirkbydesigns kolleksjon Hudson, og heter Step 5024/09 Putty. Under det stripete stoffet, er det som skal bli gardiner/pynteputer. Dette er fra Kirkbydesigns kolleksjon Sahara, og heter 5044/24 Barley. Den lys beige stoffprøven viser sengeskjørtet. Det er også fra Kirkbydesigns kolleksjon Sahara, men heter 5044/02 Chalk.

Er spesielt spent på tapeten, altså… Akkurat som jeg var når vi skulle tapetsere deler av veggen i stuen. Tapeten ser helt crazy ut på collaget, men forhåpentligvis blir den fin når den kommer opp på veggen. Vi setter som vanlig all vår lit til Tove fra Zett – hun kan jo dette med å se detaljer og helhet på en HELT annen måte enn oss. Men som sist – veldig spent (og litt skeptisk). Men, vi kjører på allikevel :-)

Her er en plantegning av hvordan soverommet skal møbleres (de sorte feltene er lyspunkter):

Vi skal kaste ut det eksisterende garderobeskapet, og heller sette inn noen grunne overskap fra Kvik – lik de vi har i stuen. Disse skal stå på veggen til venstre med en gang man kommer inn i rommet, og forhåpentligvis bidra til en mer åpen følelse enn i dag. Da de ikke går fra gulv til tak slik dagens garderobeløsning gjør, vil det forhåpentligvis virke luftigere. Inni disse skapene planlegger vi å lage en eller annen form for skittentøysløsning. Akkurat hvordan det blir har vi ikke landet, men muligens slik at man «vipper ut» skapdørene og har en sorteringsmulighet inne i skapene. Under vinduene blir det en benk eller kommode, antageligvis den også basert på Kviks kjøkkenmoduler. Jeg tipper vi kommer til å ha skuffer her, men det får vi se nærmere på.

Så da er det bare å sette i gang med planleggingen for vår del :-) Erfaringsmessig er jo dette en ganske så stor jobb i seg selv… Men veldig moro når resultatet blir bra!!

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Soverom med stikkord , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *