Amsterdam

Vi var i Amsterdam i første del av ferien vår. Her likte vi oss veldig godt! Selv om været ikke var på vår side hele oppholdet, hadde vi en kjempefin tur.

Første dagen var det sol, så da benyttet vi anledningen til å ta en tur med kanalbåt. Typisk turistting å gjøre, men veldig fin måte å se byen på. Det er jo kanaler over alt, noe som gjør det veldig koselig å traske rundt i Amsterdam. Sykler er det også overalt. Og da mener jeg overalt! De er en stor del av bybildet, og det gjelder å passe godt på når man skal krysse gaten. Se også opp for turister som ikke helt skjønner hvordan man skal håndtere en sykkel…

På kvelden spiste vi på en Bib Gourmand restaurant som heter Envy, og maten her var veldig bra. Restauranten var selvfølgelig nøye plukket ut i forkant :-)

Dag 2 og 3 regnet det ganske mye. Vi benyttet tiden til shopping og caféliv. Selv om det ikke er så lett å finne koselige caféer inne i selve sentrum (her er det mest cofeeshops og turister), klarte vi faktisk å dumpe over noen. Så det var jo flaks! Onsdag kveld spiste vi på en 2-stjerners restaurant som heter Ciel Bleu. Her fikk vi servert de lekreste kreasjoner, og maten smakte helt himmelsk!

Den siste dagen fikk vi endelig strålende sol. Dagen gikk med til å traske litt rundt i denne vakre byen og se på livet. En flott avslutning på en fin-fin ferie. Amsterdam anbefales på det varmeste!

Dette innlegget ble publisert i Ferie med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *