Prosjekt: Soverom og gang

Vi har lenge ønsket å gjøre noe med soverommet da dagens løsning er utrolig upraktisk. Siden rommet er relativt lite er det ikke så mye spillerom vi har, og jeg skrev tidligere i denne bloggposten om hvordan vi så for oss en ny soveromsløsning. Vel, nå er ikke vi interiørarkitekter akkurat, så for å sikre at dette rommet skulle harmonere med resten av leiligheten tok vi like godt kontakt med flinke Tove hos Zett interiørdesign igjen. Hun var på hjemmebesøk hos oss for et par uker siden, og jammen er vi glade for at vi overlot dette til eksperten! Det første hun sa var «Dere trenger vel egentlig ikke skap på soverommet i det hele tatt?». Ehh, ok, det var jo en ny tanke… Men etter å ha tenkt litt mer på det, er det kanskje ikke så dumt. Hvorfor ikke gjøre om dagens «garderoberom» (som har et stort garderobeskap) til et walk-in-closet, og ikke ha store skap på soverommet? Hmmm…

Gangen skal også fikses opp i, i alle fall på sikt. Vi har derfor bedt om innspill til denne også når vi først er i gang. Her foreslår hun ikke så veldig mange store endringer i møblering, men en litt mer praktisk garderobe, litt mindre hylleløsning, vegglamper i den lange gangen, ny taklampe i entreen og fliser på gulvet. Vi får sjekke hvordan det er med varmekabelpriser, men det høres unektelig veldig flott ut med fliser i stedet for den laminat-parkett-fake-fliser-løsningen vi har nå :)

Noen dager etter Tove hadde vært hjemme hos oss, tok vi et oppfølgingsmøte i hennes lokaler på Skøyen. Da hadde hun funnet frem eksempler på løsninger, stoffer, fliser, lamper, osv. Og for noen fliser!! 60×60 cm i en nydelig muldvarpliknende farge. Ojojoj… Til å dø for! Og en veldig spesiell, men stilig, lampe til å ha i gangen/entreen. Og flotte stoffer og farger til soverommet. Og kjempetøffe uplights til å ha i gangen. Og tidenes mest crazy tapet til den ene veggen på soverommet. Stikkord: Glitter og bambus (!!). Nei, dette blir spennende altså! Alle rommene skal males i grå Ascot, som er den samme fargen vi har i stuen. Denne er behagelig og nøytral, og enkel å kombinere med andre farger.

Jeg lette litt rundt på nettet for å finne igjen tapeten som Tove foreslo vi skulle ha på den ene soveromsveggen, og jeg lurer på om det er en av disse fra Omexco (men er ikke helt sikker, fikk jo bare se en liten prøvebit av den):

Så vidt jeg kan se, er dette den tapeten vi har i stuen i dag, også fra Omexco:

De harmonerer veldig fint! Gleder meg til neste fredag, da skal vi møte Tove igjen og få et collage med eksempler på farger og materialer, samt en produktspesifisering. Her er en smakebit på foreslått lampe i gangen, Hope:

Har aldri sett den før, men den er visst en «klassisk» designlampe. Det er så typisk, når vi tok bussen hjem fra Zett kjørte vi forbi Tannum møbler i Vika – og hva tror du hang i vinduet der?? En Hope-lampe, selvfølgelig! :-)

Dette innlegget ble publisert i gang, Oppussing, Soverom med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *