I ubalanse

Nei, jeg snakker ikke om meg selv, men om veggen vår :-)

Når Tove fra Zett interiørdesign var hos oss sist, tok hun en del bilder av leiligheten. Disse diskuterte vi da vi hadde møte med henne i etterkant, og en av tingene hun poengterte var at veggen vår var i ubalanse. Det var noe med linjene som ikke stemte, og som ikke harmonerte.

Veggen hun snakker om er den med peisen og det røde bildet på. For øvrig de eneste tingene vi har hengt opp uten hjelp fra henne, så det var jo ikke rart at ting gikk litt skeis… Det hun påpekte var at disse tingene danner en skrå linje ned mot gulvet, så vi trenger noe over peisen for å trekke linjene litt oppover. Det beste hadde vært et stort, rundt objekt – eksempelvis en stor klokke – eller et sort/hvitt bilde som er i samme bredde som peisen, og henger i samme høyde som det røde bildet.

Etter vi ble gjort oppmerksomme på dette, ser jeg utrolig godt hva hun mener! Det har begynt å irritere meg skikkelig at veggen er i ubalanse, så det tok ikke lang tid før vi hadde bestilt oss et bilde i riktige dimensjoner. Vi valgte å bruke et bilde vi har tatt selv, fra Afrika-turen vi nylig var på. Så får vi se om det egner seg med et dyrebilde på veggen, hihi. Det som er bra med å bruke egne bilder er at a) det er rimelig, b) det er morsomt å ha et bilde på veggen som man har tatt selv, c) det er gode minner fra reisen, d) siden vi ikke har betalt så mye for det, er det enkelt å kunne bytte det ut når man går lei. Så får vi se da, hvor fornøyde vi blir med resultatet :-)

Her er bildet vi har tenkt å bruke, men da i sort/hvitt:

Sebra

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *