Stoler i stuen

Hurra! I går fikk vi endelig det som skal gjøre sittegruppen i stuen komplett – den siste av de to lenestolene våre. Tanken er at de skal danne en naturlig avgrensning av sitteplassen, og at det skal være enklere å sitte flere og prate naturlig rundt stuebordet.

Stolene er av type Veneto fra BoConcept, og er i sort hud. Vi var opptatt av at stolene ikke skulle være for høye, da vi liker å sitte i sofaen og se ut av vinduet. Stolene måtte med andre ord ikke skygge for utsikten. Også måtte de selvfølgelig være gode å sitte i!

Disse oppfyller begge disse kravene, og de bidrar til å skape en helhet i stuen. Dessuten gleder jeg meg til å dra de frem foran peisen, og sitte der og lese en god bok. Eller drikke en kopp kakao :-)

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Stoler i stuen

  1. tom sier:

    Stolene ble et supert bidrag til helheten i sittegruppen. The missing link er på plass. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *