Nye verandabord

Vi har endelig kjøpt oss verandabord! Klaffebord har stått på ønskelisten ganske lenge, og vi ville ha flere slike ved siden av hverandre. Da kan vi ha ett av de slått opp til hverdags, det fungerer fin-fint for 2 personer, også slå opp de andre hvis vi har gjester. Disse er fra Plantasjen. Foreløpig har vi kjøpt 2 bord, men vi planlegger å ha 4 totalt.

Fra verandaen har vi flott utsikt ut mot Grünerhaven park. Det var ikke så mange mennesker der i dag da været ikke har vært helt topp. Vi sitter ofte på verandaen og drikker rosévin og følger med på alle de ulike menneskene som går forbi. Det er så mye rart, altså! Noe av det morsomste er de som har gruppetrening med personlig trener. Da løper de opp og ned den lille bakken i parken, trekker i tau, bærer hverandre på ryggen, kjører «trillebår» med hverandre, og mye annet om er utrolig underholdende for oss som sitter og ser på.

Forresten spilte Stella inn videoen til «Haba haba» rett borti gata her. Så der fikk vi med litt MGP-sladder også, passer jo fint på en dag som denne :-) Ha en fin lørdag!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Nye verandabord

  1. Per Tron sier:

    Hva er målene på dette bordet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *