Vaser

Når jeg var i København nylig, var jeg selvfølgelig en tur innom Illums bolighus – de hadde noen fantastisk fine utstillinger! Noe av det jeg bet meg merke i var at de ofte grupperte liknende ting sammen. Hm, tenkte jeg, dette må jeg da kunne ta med meg noe inspirasjon hjem fra. Og som tenkt så gjort, noe av det første jeg foretok meg da jeg kom hjem var å hente frem noen av vasene og skålene mine og gruppere de sammen på «arrangementet».


Syns egentlig det ble ganske så fint, så de skal i alle fall få lov til å stå der en liten stund. Jeg er veldig glad i stilrene sorte og hvite ting, så det har jeg en del av. Mye bedre å få vise det frem enn at det gjemmes bort i hyller og skap!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Vaser

  1. Mehrban sier:

    Hallf6chen!Ein paar Freunde von mir und ich he4tten sehr grodfes Interesse, am diesje4hrigen KinoKabaret teilzunehmen. Nur sind uns noch ein paar Dinge uklnar.Wenn der Rundenbeitrag 10€ betre4gt, heidft das, der gilt pro Runde oder bezieht der alle vier mit ein?Sind wirklich ffcr genfcgend Personen dcbernachtungsmf6chglichkeiten gesichert? Wir kommen ne4mlich aus Hessen u. da kann man natfcrlich nicht schnell wieder nach Hause fahren. Ist es auch mf6glich, (nur) an 2 Runden teilzunehmen?Sollen wir Isomatten, Schlafse4cke etc. selber mitbringen?Fragen fcber Fragen.. Ich freu mich, wenn ihr euch trotzdem die Zeit nimmt, zu antworten. =)Sehr geile Aktion fcbrigens!Liebste Grfcdfe,Alma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *