Ordning & reda

Hurra, i dag har vi endelig fått skuffeinnleggene våre fra Kvik! Det er for så vidt vi som har vært trege med å bestille disse, det tok en stund før vi klarte å bestemme oss for hvilken innredning vi ønsket. Når vi først hadde bestilt ble de levert på null komma niks :-)

Her er hvordan skuffene så ut før vi fikk innredningen. Stikkord: hulter til bulter:

Og her er hvordan det ser ut nå. Stikkord: ordning & reda:

Ganske stor forbedring vil jeg si… Ble mye bedre utnyttelse av plassen, i tillegg til at det ser mye mer organisert ut. Skjønner ikke helt hvordan jeg har klart meg uten denne innredningen, jeg som liker at ting er satt i system. Men nå ser det i alle fall fint ut – også nede i skuffene!

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *