Oljeflasker

Helt siden jeg leste dette innlegget har jeg hatt lyst til å lage noe tilsvarende selv. Så praktisk å ha et eget brett til oljeflasker og kverner! De står jo bare der på kjøkkenbenken allikevel, så man kan like gjerne gjøre litt ut av de. Billige, dype rammer vet jeg de har på IKEA, og i skapet har jeg noen tapetprøver liggende som forhåpentligvis kan egne seg til formålet.

Jeg var en svipptur på IKEA i går, i utgangspunktet for å se etter resirkuleringsbøtter til kjøkkenskapet, men da tenkte jeg å ta med meg en ramme i samme slengen. Men tror du ikke de holder på å bygge om rammeavdelingen, og derfor har stengt av denne?! Typisk… Jaja, jeg fikk uansett med meg et par andre småting, blant annet disse oljeflaskene. Satser på at de vil gjøre seg fint på brettet (som jeg ennå ikke har laget…) Har planer om å skrive hva de innholder med Dymo-merkebånd, disse nostalgiske plaststripsene med utstansede metallbokstaver. Tenkte å kjøpe en Dymo pregetang på Clas Ohlson, den kan brukes til merking av mye forskjellig!

Bare for å teste de ulike fargekombinasjonene, la jeg tapetprøvene på kjøkkenbenken og satt oljeflasker og kverner oppå. Hmm… Er veldig glad i turkis, men spørs om ikke den stripete går av med seieren. Får se hvordan det blir når jeg putter det oppi en sort ramme. Eller kanskje jeg skal ha hvit ramme? Vanskelig, vanskelig. Siden kjøkkenet er hvitt er det kanskje vanskelig å få to hvitnyanser til å matche, spesielt hvis rammen er høyglans og kjøkkenet er matt.

Dette innlegget ble publisert i Hobby med stikkord , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Oljeflasker

  1. Marie Lindqvist sier:

    Gratulerar tyill ett fantastiskt kok! Det ar forstas Tom som gett mig webbadressen, sa jaghar kunnat folja ert arbete. Med Anjas sinne for att lagga tid ocksa pa alla sma detaljer ar det spannande att se ocksa hur den sista touchen kompletterar det hela.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *