Oliviers & Co

Jeg digger Oliviers & Co – de har virkelig fantastiske produkter! Umulig å gå inn der uten å kjøpe med seg halve butikken… De har gjort noe veldig smart når de har smaksprøver på alle varene sine. Og alt smaker jo fantastisk! Så da ender man opp med lekre oljer da, gitt :-)

Sist jeg var innom, var det nye store å blande en smaksatt olivenolje med en smaksatt eddik. Mangoeddiken var helt fantastisk, og den kan blandes med mynteolje, basilikumolje, chiliolje eller noe annet – og gir en fantastisk touch til salater. Kan også brukes på fisk, for eksempel salmalaks. Gleder meg veldig til å eksperimentere masse med disse.


Dette innlegget ble publisert i Mat med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *