Tyvstart på påsken

En aldri så liten tyvstart på påsken her hos oss – med påskegodteri! Det bugner jo av påskemarsipan, sjokoladekyllinger og sjokoladeegg i butikkene, så jeg klarte rett og slett ikke motstå «presset» lenger. Dermed røk jeg på en smell, og kjøpte både mandelegg og sjokoladeegg. Bra de er dekorative i tillegg da… Her ligger de i en serveringsskål fra Figgjo.

Det spørs om de får ligge i fred særlig lenge, sjokolade har en tendens til å bli borte forsvinnende fort i dette huset. Vi gleder oss veldig til påskeferien (er jo så lenge siden sist vi var på ferie, hehe…), og satser på å få noen fine skiturer i Nordmarka.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *