Stuegardiner

Jeg har jo helt glemt å vise bilder av panelgardinene i stua! I dette innlegget skriver jeg litt om de ulike stoffene som er brukt. Vi har prøvd oss frem med forskjellige kombinasjoner, men endt opp på denne rekkefølgen av farger. For nå i alle fall :-)

Den okerfargede gardinen tar opp fargene fra både spisestuegardinene og fondveggen. De to grå gardinene tar opp fargene fra veggene og kjøkkenet. Siden gardinene er sydd i linstoff klarer jeg ikke å få de helt rette i kantene – selv om det er sydd foring på baksiden. Men egentlig liker vi mer og mer det «myke» uttrykket som linstoffet gir. Det er jo tross alt ganske mange rette flater og kanter ellers i leiligheten, så det kan være greit med litt kontraster til dette.

Disse gardinene henger på hver side av stuevinduene. Jeg skal ta et oversiktsbilde så snart vi får på plass begge stolene nevnt her – da ser det straks litt mer helhetlig ut. Har forøvrig fått beskjed om at leveringstiden på ekstradelene er ca 2 uker, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

På dette bildet ser man en av de integrerte høyttalerne våre. Syns det er utrolig deilig at de er så godt som ute av syne!

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Stuegardiner

  1. hm… dette så spennende ut.
    Gleder meg til oversiktsbilde :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *