Sommerlig turkis

For en stund tilbake var jeg innom Kremmerhuset, og da forelsket jeg meg sporenstreks i noen søte plastglass og plasttallerkner. Disse kom i mange forskjellige farger, men jeg har en forkjærlighet for turkise toner – og derfor la jeg min elsk på to av fargenyansene som gikk mot turkis. De ville jammen blitt fine sammen, hvis man dekker på et sommerlig frokostbord! Men; nå har det seg en gang sånn at jeg har mer enn nok av både glass og tallerkner, og har absolutt ikke behov for mer av dette. Derfor endte jeg opp med å gå fra disse fine tingene, og følte meg veldig flink og fornuftig.

Enn så lenge… Jeg klarte nemlig ikke å slutte å tenke på disse søte tingene, og tok meg selv i å snakke om de både på jobben og i telefonen! «Heldigvis» har jeg mange forståelsesfulle venner, og alle hjalp meg med å komme på gode unnskyldninger for å kjøpe de. «Du kan ha de med på piknik i parken!», «Tenk så praktisk å bruke på verandaen!», «Veldig kjekt hvis man får barn på besøk!», «Du fortjener å kjøpe deg noe nytt innimellom!». Ok, den siste var min egen unnskyldning da, og den brukes jo både titt og ofte…

Uansett, jeg gikk tilslutt og kjøpte disse glassene og tallerknene – og jeg angrer ikke et sekund! Nå står de foreløpig i skuffen og venter på vår og sommer så de kan bli brukt. Flittig.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Sommerlig turkis

  1. Kristin sier:

    Å, så fine krus og fat! De fikk jeg lyst på -og nå har jo du gitt meg mange gode argumenter for hvorfor jeg må å kjøpe de:-) Ønsker dere en riktig fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *