Fastelavnssøndag

I dag er det fastelavnssøndag, og for meg betyr det boller med krem og melisdryss på toppen. Så da var det bare å brette opp ermene og sette i gang med bakingen! Resultatet ble 2 fastelavnsboller, og resten ble til boller med sjokoladebiter. Det er jo tross alt det beste!

Fastelavnssøndag betyr egentlig bjørkeris e.l. med fargerike fjær på også, noe som sikkert henger igjen fra barndommens minner, men det har det ikke blitt noe av i år. Derimot har jeg fått et koselig innslag på kjøkkenet som er med på å gjøre det litt mer vårlig her. Denne søte keramikkoppen med blomster i fikk jeg i går, og den gjør seg veldig godt på kjøkkenbenken. Gleder meg til blomstene springer ut!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *