Barkrakk til besvær

Vi har en stor kjøkkenøy hvor det er satt av plass til 4 barkrakker – 2 på hver side. Øya er et naturlig samlingspunkt på kjøkkenet vårt, og når vi har gjester blir vi alltid stående her og prate. Dette er utrolig koselig, men til tider litt slitsomt for noen da vi bare har 2 barkrakker – og noen alltid må stå. Så nå ser det sånn ut på den ene siden av øya…:

… og sånn på den andre siden:

Barkrakkene heter Sebastian og er fra IKEA. Vi har lenge prøvd å få tak i 2 til, men dumme IKEA har vært utsolgt i flere måneder nå. Sist dette skjedde med et produkt vi var på utkikk etter gikk produktet plutselig ut av produksjon, og vi frykter det samme kan skje nå. Derfor har det blitt opplest og vedtatt at det blir kjøpt 4 nye barkrakker til Sofienberggata 3f! Tålmodigheten tok slutt rett og slett. Dermed startet jakten på nye barkrakker, noe som viste seg å være ganske så vanskelig. Jeg er absolutt ikke interessert i å legge flere tusen kroner i en krakk, noe de tydeligvis ofte koster. Men plutselig kom jeg over denne fra Skeidar:

Barkrakken heter Noma, og kommer også i hvit/lime og hvit/grå. Men jeg tror vi går for kombinasjonen hvit/sort, så vi ikke får enda en gråfarge å matche med. Vi har ikke vært og sett på disse enda da, så tiden vil vise om de kommer igjennom nåløyet. Det er viktig at de er gode å sitte på da vi ofte spiser frokost og middag ved øya, i tillegg til at de må være fine i virkeligheten også så klart.

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Barkrakk til besvær

  1. Anjas mamma sier:

    Heia.
    Gå inn på nettsiden nysted.no mange kule barkrakker til under 500 kr.
    Et lite tips til Skeidar.

    Anjas mamma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *