Mini-oppussing av gangen

Man kan kanskje ikke kalle det oppussing, men oppfreshing kanskje? Uansett, vi har endelig fått malt garderobeskapet i gangen. Det hadde noen messingdører som vi aldri ble helt komfortable med, i tillegg til at sidene var trehvite. Nå har messingen blitt sort, og sidene er malt hvite. Det ble veldig mye finere, og passer nå bedre inn i leiligheten.

Før (bilde fra prospektet – skikkelig vidvinkel):

Etter:

Matcher Expedit-hyllen fra IKEA mye bedre også (den du ser i speildøren). Gulvet er faktisk det samme, selv om det ser veldig blått ut på prospektbildet. I virkeligheten er det mer skiferfarget og nøytralt.

Dette innlegget ble publisert i Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *