Verdens beste kopper fra menu

Disse koppene fra menu har lenge vært min absolutte favoritt når kaffe eller te skal drikkes i heimen. De er fra serien Black contour, og jeg liker både stilen og utformingen veldig godt. Digger kontrasten mellom sort og hvitt! Men – det mest geniale med disse koppene er at de ikke blir varme utenpå. De er termokopper, med et luftlag inne i kanten, som isolerer drikken. Dette gjør at den holder seg varm lenge, samtidig som man faktisk klarer å holde i koppen – til tross for at den ikke har hank. Genialt spør du meg!

Jeg har koppene i to ulike størrelser – Large, som jeg bruker til te og kakao, og Medium som er perfekt til en café latte laget i Nespressomaskinen vår.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Verdens beste kopper fra menu

  1. Kjempe-fine kopper!! Og favorittkopper er det viktig å ha når kaffen eller teen eller kakaoen skal nytes;)) … sitter med min favoritt-lattekopp nå:)

    Ha en fin fredag!!

    KLEM KLEM
    Anette:)

  2. awil debey sier:

    hei det er veldig fin kopper ,hvor kan jeg kjøpe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *