Tapas!

Hva er vel hyggeligere enn å ha venner på besøk og nyte god mat og god drikke? I helgen inviterte vi like greit på tapasmiddag, hvor gjestene selv måtte være med å lage maten. Det var kjempekoselig! Kjøkkenøya vår gjør det mulig å være mange kokker på en gang, og selv med 15 tapasretter på menyen klarte vi å ikke lage kaos eller gå i bena på hverandre. Øya er jo tross alt 1,2 x 3,2 meter da – med andre ord mye plass.

Resultatet ble over all forventning – vi satt hele middagen og sa «Åh, dette var godt», «Oj, disse var nydelige», «Mmm, denne var dødsgod», «Sjekk så fine disse ble», «Prøv denne – fantastisk!». Veldig fornøyde med egen innsats, med andre ord… Og det med rette! Bare se her (et utvalg av rettene):

Grissini

Salat med andebryst og granateple

Tortilla

Hvitløksbrød med mozarella

Hjemmelaget aioli

Tomater med basilikumdressing

Avokadosalsa

Chiliosteskruer

Melon og fetaost

Dette innlegget ble publisert i Mat med stikkord . Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Tapas!

 1. Anne Marie sier:

  Mmm, det så veldig godt ut, ja! Tror vi må ha en sånn tapas-middag vi også snart. Riktignok har vi ikke like god plass som dere på kjøkkenet, men vi får være kreative! Veldig glad for at jeg fant bloggen deres, livsnytere!

  • Anja sier:

   Heisann! Så hyggelig å høre fra deg da :-) Jeg er stadig innom bloggen til Einar og Sigurd for å følge litt med på hva dere driver med der borte på Vestlandet!

 2. Richard sier:

  Ser ekstremt godt ut! Men tortillaen er underkjent…med mindre det er tortilla a la noruega??? :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *