Seville sofa

Vi har en Seville sofa fra Bolia som vi er veldig fornøyde med! Den er i fargen Noble grey, og kan sees her. Siden vi skulle plassere sofaen midt i rommet, ville vi ha en som var pen fra alle sider – også bakfra (noe som er en egenskap jeg aldri har vektlagt hos en sofa ved tidligere kjøp. De står liksom alltid inntil en vegg…). Denne sofaen er veldig god å sitte i, noe som er det aller viktigste, og har samtidig et elegant uttrykk. At den er plassert midt i rommet er noe vi liker bedre og bedre, da det bidrar det til å dele opp rommet i flere «soner».

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Seville sofa

  1. Hei! Kjempe-lekker sofa!! Så herlig med stor og god sofa med plass til mange!

    Ha en fin ny uke!

    KLEM KLEM
    Anette:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *