Sebastien Bruno

Sist vi hadde gjester på besøk fikk jeg verdens beste vertinnegave – sjokolade. Og ikke hvilken som helst sjokolade, men fantastisk håndlaget sjokolade fra Sebastien Bruno! Oh lykke! Se så delikat presentasjon:

Her er hva de sier om seg selv:

SebastienBruno er en fransk specialbutikk for sjokolade og konditorvarer på Frogner. Alle våre produkter lages i Oslo av spesialutdannede chocolatierer og konditorer. Hos SebastienBruno lages alt av praline, marsipanmasser, sjokoladefyll og kremer fra bunn. Vi rister nøtter, karamelliserer og blander slik at smaksopplevelsen blir helt unik. Det krever både ekstra tid og kunnskap å gjøre det på vår måte. Til gjengjeld får vi frem de beste smakene uten bruk av essenser, ferdig masser og fyll. I tillegg til et bredt utvalg av sjokolade og konfekter lager vi franske fylte macroner, Petit Fours og kaker. SebastienBruno holder diverse kurs om sjokoladesmaking, sjokoladehistorie og tilvirking av sjokoladeprodukter. Bienvenue!

Hmm… Sjokoladesmaking sa du…? :-)

Dette innlegget ble publisert i Mat med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *