Peis

Det er så koselig med peis! Siden vi bor i en leilighet uten pipeløp, var biopeis den eneste muligheten vår. Men det er slett ingen dårlig erstatning for en vanlig peis – og absolutt veldig kos.

Vi hadde egentlig planer om å bygge en slags boks eller hylle peisen kunne stå på, men fant til slutt ut at det var like greit å bare henge den på veggen. Dette er en peis som både kan henge på veggen og stå på gulvet, så det er helt trygt. Brensel kjøper vi i miljøpeisbutikken som ligger rett oppi gaten, så det er lett tilgjengelig. Vi har også kjøpt med noen «falske» vedkubber som kan ligge i flammene, men vi syns foreløpig det er like fint uten.

Peisen er kjøpt via nettet, fra Laguna waterworks i USA. Vi tok en liten sjanse da vi kjøpte den usett, men vi likte designet på peisen så godt. Dessuten var det veldig mye billigere enn å kjøpe en tilsvarende modell i Norge – selv etter toll og frakt var betalt ble det omtrent halve prisen.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *