Gardiner og sofaputer

Nå som vi har fått hodet litt over vannet i forhold til oppussingen, er det på høy tid å starte på prosjekt «Gardiner og sofaputer». For så vidt er dette veldig fort gjort, da vi skal bruke stoffer fra paletten vår som er laget av Tove hos Zett interiørdesign. Her er paletten vår (selv om fargene ikke kommer helt riktig frem på bildet):

Vi skal ha 3 ulike panelgardiner i stuen, og de skal henge på hver sin side av vinduene. Disse skal være i fargene oker, creme og gråbeige – alt i vasket linstoff. Dette er de tre lyse fargene i paletten. I spisestuen skal vi ha liftgardiner i oker, samme som en av panelene i stuen. På kjøkkenet skal vi ha liftgardiner i det «blomstrete» mønsteret.

Jeg har prøvd å finne bilder av disse stoffene på nett, men det er jammen ikke enkelt. Det okerfargede stoffet er fra en leverandør som heter Arte, og deres kolleksjon Antelope. De har forøvrig utrolig kule visningsbilder av stoffprøvene på hjemmesiden sin! Se på disse inspirerende bildene:

Jeg er litt usikker på om noen av disse tilsvarer fargen oker, men i tilfelle må det være det siste bildet.

Liftgardinene på kjøkkenet kommer fra Villa Nova, og er i mønsteret Delaware og fargen Berry. Villa Nova hadde en veldig fin hjemmeside med tanke på å finne frem, og her er et bilde av stoffet:

Putene skal være «sydd som Hay», og jeg syns Hay har utrolig fine puter – så det passer meg ypperlig! De skal sys av stoff fra Romo, i fargen Blackcurrant fra serien Linara. Knappene skal være i oker, slik at det blir en kul kontrast. Håper jeg, da. Tove sier det i alle fall, og hun har hatt rett i alt hun har sagt så langt :-)

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing, Stue med stikkord , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *