Arrangementet

I stuen har vi en seksjon/tv-benk/skap/reol som går under navnet «arrangementet». Det er en mer eller mindre hjemmesnekret sak – med veggskap fra Kvik sin baderomsserie, og parketten vår som benkeplate. Å bruke parkett som benkeplate var en idé vi fikk fra Tove hos Zett interiørdesign (selvfølgelig…). Arrangementet blir da en forlengelse av gulvet, og vi får en farge som matcher dette 100%. At vi bruker samme fronter som på kjøkkenet er også med på å skape en helhet i rommet.

Arrangementet består av både skuffer og skap, og er et sted vi kan gjemme bort TV og musikkanlegg. Den mye omtalte TV-heisen er jo montert inne i to av disse skapene. Tror nesten jeg må legge ut en ny video av hvordan den endte opp til slutt, for det ser veldig high-tech ut når man kjører TVen opp og ned!

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *