Litt kreativitet i hverdagen

Vi skal ha middagsgjester på nyttårsaften, og i den anledning var jeg ute en tur i går for blant annet å kjøpe nyttårsservietter. For meg er dette typisk servietter med stjerner, stjerneskudd, glitter e.l. Men, jeg fant virkelig ikke noe som minnet om dette. Ikke i nærheten en gang. Juleservietter var det nok av overalt, men det var liksom ikke det jeg hadde sett for meg. Så hva gjør man da? Vel, jeg fikk plutselig et kreativt øyeblikk og tenkte: «Jeg kan jo lage noen selv!». Og som tenkt, så gjort. Her er beskrivelsen av hvordan jeg lagde mine superenkle og dekorative servietter.

Du trenger servietter i to ulike størrelser, binders (gjerne med en stjerne på) og en sølvstjerne til pynt. Jeg har kjøpt alt på Nille.

Brett den minste servietten til en trekant. Legg den store servietten inni den lille servietten.

Form serviettene til en sylinder, og fest med bindersen på baksiden.

Lim på stjernen og voila! Det fulgte med fester til disse stjernefigurene. Alternativt kan man bruke superlim, eller den geniale oppfinnelsen «glue dots» som kan kjøpes i hobbybutikker. Dette er små «dotter» av kleberig materiale som er utrolig mye enklere å jobbe med enn vanlig superlim. Sånn ser det ferdige resultatet ut:

Utformingen på serviettene kan varieres i det uendelige, avhengig av hvilken anledning man skal bruke de til. Bare bytt ut serviettene og figurene etter tema, og vips så får man et helt annet uttrykk.

Dette innlegget ble publisert i Hobby med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *