La det bli lys

Mandag kom endelig de etterlengtede lampene våre! En hel pall med lamper faktisk… De var veldig godt polstret og pakket inn, og bra var det siden de har blitt fraktet helt fra Italia. Vi har blant annet bestilt disse utrolig fine lampene fra Artemide (Castoro) som står på hver sin side av arrangementet:

De finnes i ulike størrelser, og vi var veldig usikre på hvor store lamper vi skulle tørre å ha. Men, vi gutset på de største – og det var (etter vår oppfatning) et bra valg. Selv om det var litt uvant med så store lamper i starten, liker vi det bedre og bedre. Det er jo litt morsomt at de synes også, de blir virkelig et blikkfang i stuen.

Nå venter vi bare på at elektrikeren skal komme og montere opp de resterende lampene. De er alle vegghengte, så da må man ha fagfolk til å koble de opp for at det skal bli forskriftsmessig. I tillegg må resten av spottene på badet og i boksen på kjøkkenet kobles til. Mye lys skal det bli!

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *