Kosteskap

Når vi bestilte kjøkkenet fra Kvik, syns vi det hørtes ut som en god idé å ha et kosteskap. Eller, det heter kosteskap da, men egentlig er det er skap hvor man oppbevarer vasketing. Støvsuger, vaskemiddel, bøtter, kluter, you name it. Nå har vi fått det montert opp, og vi puttet inn det vi fant av vaskerelaterte ting i farten (ting er jo litt overalt for tiden, så det er ikke så lett å finne frem bestandig).

Tror dette kan bli en veldig bra løsning! Det er ikke så lett å se på dette bildet, men på den venstre veggen henger støvsugerslangen. Greit å få den opp på veggen, syns støvsugerslangen alltid er i veien uansett hvordan jeg plasserer den. Også skal vi selvfølgelig putte inn mopp, selve støvsugeren og andre ting etterhvert som de dukker opp.

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *