Jeg hører hjemme i teppeland, i teppeland, i teppeland…

I dag fikk vi et monsterteppe levert på døren – det er hele 3,5 x 3 meter (!). Det ble bestilt mens vi fremdeles trodde at rommet var 2 meter lenger enn det egentlig er, men vi satser på at vi har plass til det allikevel. Teppet er fra Cunera, og er i ull og sisal. Det blir stor stas å pakke det ut, for jeg innbiller meg at det er det fineste teppet i hele verden. Og at det kommer til å passe perfekt i stuen vår! Se så stort, fikk ikke plass i gangen:

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Jeg hører hjemme i teppeland, i teppeland, i teppeland…

  1. Merete Meier Turøy sier:

    Hei, jeg trenger nesten like stort teppe som du har. Hvor bestilte du det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *