Hvitevarer

De fleste av hvitevarene har nå kommet på plass. I går fikk vi satt opp både kjøleskap, fryseskap, dampovn, ovn, varmeskuff og oppvaskmaskin. Sånn ser høyskaprekken ut akkurat nå:

Fryseskap og kjøleskap skjuler seg bak de to dørene til venstre for ovnene. Forøvrig har vi en helt genial uttrekksmekanisme i skapet til høyre for ovnene som vi skal bruke til tørrvarer. Den skal jeg jammen ta bilde av og legge ut her. Vi har vel alle opplevd problemet med å ha tørrvarer i et skap, også mister man totalt oversikten over alt som er inne i skapet. Ting gjemmer seg bak hverandre, og hele skapet blir uoversiktlig. Når man endelig finner igjen noe innerst i det ene hjørnet, etter å ha tatt ut alt det andre som befinner seg i skapet, kan man være helt sikker på at varen gikk ut på dato for minst 3 år siden. Jepp, been there, done that. Men Kvik har altså løsningen på dette problemet! Følg med, følg med!

Syns ovnene ble så utrolig fine, altså!! Ahh… Gleder meg til å begynne å bruke de.

I dag skal de forhåpentligvis sette opp tapeten. Det er noe jeg gru-gleder meg veldig til. Tenk om det ikke blir fint (!)… Men da er det jo bare å ta den ned igjen da. Vi har hele tiden hatt veldig høye forventninger til denne sagnomsuste tapeten, så det blir virkelig spennende å få den opp.

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *