Heisann sveisann!

I dag har Tom og Calle gjort en kjempeinnsats og montert TV-heisen! Se så tøff den ble:

Vi kjøpte tv-heisen fra Signal24, modell TS700A. Vi er sånn passe imponert over selve produktet. Delene som fulgte med var langt fra tilstrekkelige for å få montert heisen, og selv om heisen skulle passe til de fleste VESA-standarder endte vi opp med å måtte kjøpe et separat tv-oppheng og borre til fester i selve heisen.

Det tok m.a.o. ganske mye tid å få forutsetningene på plass – men når vi først hadde delene, og Tom sitt trofaste (og massive) Hilti slagbor var det ganske fort gjort. De eneste som ble skadelidende var naboene (mye støy!) og Toms tommel som fikk et ublidt møte med et glødende varmt slagbor.

Uansett er vi veldig fornøyde med resultatet!

Vrooom… :-)

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *