Flere lamper

I går var elektrikeren hos oss og monterte opp en del av lampene. Sånn ble belysningen over kjøkkenbenken:

Knalltøft! De er fra Artemide, og er av typen Tolomeo Micro Faretto. Vi har ikke fått pærer i disse enda, men satser på å få kjøpt det i dag.

Vi har også 3 uplights på veggene – en på hver side av spisestuevinduet, og en mellom døren inn til stuen og arrangementet. Disse er på 300w, så vi trodde de ville bli alt for sterk lys hvis vi hadde de på max. Men, det ser ut til å fungere veldig bra. Nå har vi riktignok dimmere på de, så dersom man ønsker en mer dempet belysning er det fritt frem for det.

Disse er også fra Artemide, og er av typen Mesmeri. Jeg syns lysspillet som kommer fra disse lampene var kjempefint. Som om de smiler til meg, på en måte :-)

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Flere lamper

 1. tom sier:

  Dere har gjort en fantastisk jobb – og jeg snakker av erfaring. Dere har også turt å gå for mange kule, litt utradisjonelle og smarte løsninger, som bare hever helheten.
  Det vi har sett til nå er bare rålekkert, men Maria og jeg har ikke sett leiligheten «live» siden Calle og jeg monterte tv-heisen, så vi gleder oss skikkelig til i kveld. Da skal vi nemlig overnatte i «s3f» (som det heter nå for tiden), pga at Calle har okkupert vårt hus med sitt tradisjonelle juleparty med gutta (noen-og-tyve) – og damene som kommer ca kl 24.
  Det at dere har laget denne bloggen, som har latt alle kjente følge med på prosessen har også vært fantastisk morsomt – og jeg er ikke lite teknisk imponert – ok, dere er proffer på området, men dette er top-of-the-line.
  Vi må bare gratulere dere med et supert hjem, som vil gi dere glede hver eneste dag i flere år fremover – helt til dere kaster dere over neste prosjekt…

 2. Turid Thomsen sier:

  Hei! Takk for inspirerende bilder – lurte på om dere bestilte lampene via nettet, eller via forhandler i Norge? Takknemlig for svar

  • calle sier:

   Hei! Vi hadde opprinnelig tenkt å bestille via forhandler i Norge, men fant ut at det var svært mye billigere å kjøpe dette på nett. Vi fant en forhandler i Frankrike som heter Voltex. Vi bestilte alt fra dem, og det gikk veldig bra. Eneste utfordring var at de ikke er så gode på engelsk – når vi ønsket at de skulle dele opp bestillingen for å slippe å vente på en av lampene som var forsinket fra leverandøren, var det litt språkutfordringer. Men når de skjønte hva vi ønsket, var det raske til å ekspedere. Her er en lenke til nettbutikken, filtrert på «Artemide» som er lampeleverandøren vi brukte på nesten alle lampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *