Det skjer stadig ting!

I dag har mesteparten av arrangementet i stuen blitt ferdig montert. TV-heisen er nå skjult bak to av skapveggene (skap 2 og 3 fra venstre), og skuffer og hyller er montert opp. Det som gjenstår er å lage benkeplaten som skal være på toppen og sidene. Denne skal lages av parketten, slik at arrangementet går i ett med gulvet. Tror de skal starte på dette i morgen.

Kjøkkenvasken, platetoppen og ventilatoren har også kommet på plass. Kranen er ikke montert opp, men den skal sentreres bak vasken. Hvis dere ser nøye etter, kan det skimtes at et område over benkeplaten er litt blankere enn resten av veggen. Dette er fordi den er malt med våtromsmaling. Veggen skal da være lett å rengjøre, og tåle søl fra både vasking og matlaging.

Gleder meg til å lage mat her! PS: Ventilatoren er ikke blå, den har bare et beskyttende lag med plast rundt seg :-)

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing, Stue med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *