Utsikt fra leiligheten

Ok, jeg er kanskje litt i overkant opptatt av utsikt, men syns det er så deilig å ha «fri sikt» ut av vinduet! Endelig får vi også tatt bilder av utsikten fra leiligheten – og sånn ser den ut, mot parken:

Rett frem, under kirken, ligger Telthusbakken. Dette er en gammel gate med utrolig mange fine og koselige hus i. Området som ser ut som en parkeringsplass skal bli en del av parken, så vi får enda mer grøntareal i nærheten. Bygningen midt i bildet, nede til høyre for heisekranen, skal bli markedshall/mathall. Dette høres ut som et utrolig bra konsept, og vi gleder oss til det står ferdig! Her er en skisse over hvordan området er planlagt å bli:

Vi bor omtrent på den røde sirkelen (jada, vi bor inne i bygningen – ikke ute på plenen), og området som heter Grünerhagen er parken som ligger nedenfor leiligheten vår i dag. Nedre Foss gård er den hvite bygningen du ser på bildet over, og Grünerløkka studenthus er de store siloene som skimtes i høyre billedkant.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *