Ut med skapene på badet!

Vi fikk veldig hyggelig besøk i den nye leiligheten i dag – hele familien til Calle tok turen innom for å hilse på. Under omvisningen kom vi inn på at vi hele tiden har vært ganske misfornøyde med skapene på badet, og ikke syns disse er spesielt fine. Men siden vi ikke har planer å pusse opp badet i denne omgang, tenkte vi at all innredningen bare kunne bli hengende.

Heldigvis får vi mange gode innspill på veien! Tom kom med noen forslag til hvordan vi med relativt enkle grep både kan kvitte oss med den lite fine innredningen og få et praktisk baderom med mye skapplass. Dette resulterte i at vi bestemte oss for å skru ned alle skapene sporenstreks. Bort med de!

Her er før-og-etter bilder – på det første bildet ser dere skapene på veggen til høyre og rett frem:

Og her er de skrudd ned:

Det ble plutselig mye bedre plass på badet :-) Som dere ser har en del av flisene skader fra skruehull o.l, men vi har funnet 3 pakker av disse flisene på loftet så det skal være mer enn nok til å skifte ut de som er ødelagte.

Dette innlegget ble publisert i Oppussing med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *