Skip o’hoi!

Øy i sikte!

I går hadde de satt opp kjøkkenøya – den blir kjempefin! Er veldig fornøyd med at vi endte opp med grå benkeplate og ikke sort, da den grå er dusere og mindre markant sett i sammenheng med resten av interiøret. Check it out:

Vi har tenkt å ha 2 barkrakker på hver side av øya. Over denne «spiseplassen» kommer det en stor taklampe som er 1 meter i diameter, og som jeg håper blir levert snart. I tillegg til spiseplassen består øya av 4 skuffer på 80 cm,  og over disse kommer en boks med spotter og lyslister (og høyttaler). Denne skal gi rikelig med arbeidslys når man står og jobber ved øya.

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *