Plantegning

For å få et inntrykk av hvordan hele stuen/kjøkkenet kommer til å se ut, har vi forsøkt å tegne inn en del flere elementer i plantegningen vi fikk fra Kvik. Det skal sies at dette tegneprogrammet ikke er verdens beste (for å si det forsiktig…), og fargeutvalget er så som så, men tegningen gir uansett et bilde av hvordan rommet er tenkt å se ut når det blir ferdig.

Vi skal ha et 6 meter langt «arrangement» i stuen, i samme utforming som kjøkkenskapene. Dette er egentlig kjøkkenoverskap som vi henger rett på veggen. De skal ha parkett som benkeplate, i samme farge som gulvet. Bak vil det være en ramme med tapet som går 30 cm ut på hver side, og 30 cm ned fra taket (ikke i denne fargen altså!).

Teppet på gulvet indikerer hvor sofaen, bordet og stolene skal stå. De hadde ingen sofaer i tegneprogrammet, så den fikk vi ikke lagt inn… Teppet skal være 3 x 3,5 meter, og er i ull og sisal. Vi gikk til slutt for en litt mørkere nyanse enn vi hadde tenkt i utgangspunktet. Som interiørdesigneren sa – et så fint teppe tåler å synes litt! Gleder meg veldig til det kommer, tror det blir kjempefint.

Over kjøkkenøya har vi en «boks» i taket. Her skal vi felle inn spoter og høyttalere i underkant, i tillegg til at det skal være lysstoffrør som lyser opp i taket. Det blir spennende, håper snekkerne klarer å lage denne ut fra våre løse tanker og visjoner om hvordan resultatet skal bli. Vi skal også ha en stor lampe over spisedelen av øya (mye større enn det som er tegnet inn her). Den er spesialbestilt fra USA – helt rund, 1 meter i diameter og 20 cm høy. Gigantisk med andre ord. Enorm. Diger. Og forhåpentligvis stilig :-)

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing, Stue med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *