Philippi

For et par uker siden fikk jeg en nydelig gave av mamma –  et sort «serveringsbrett» med 3 telysestaker og en godteskål på. Alt var fra Philippi, de har veldig mye fint!

Her er bilder av tingene:

OK, det kommer et bilde av hele arrangementet samlet. Skjønner at det er litt vanskelig å se for seg ut fra disse bildene… Men jeg lover at det er kjempefint! Til jul kan vi jo for eksempel bytte ut telysestakene og skålen, og ha noen fine røde og sølvfargede kuler liggende på brettet. Jeg tenker også å bruke brettet til andre ting enn bare pynt, for eksempel servere te og muffins på. Eller jordbær og champagne på verandaen om sommeren. Eller frokost på sengen til min kjære. Mulighetene er mange! Tipper det kommer til å stå mest til pynt da, for jeg syns det er så fint.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *