Kjøkkenet har kommet!

I går ble kjøkkenet levert. Eller, levert og levert… Vi har betalt i dyre dommer for å få det levert på døren, men det viste seg at Bring bare hadde sendt én stakkars mann til å bære opp hele kjøkkenet. Vi (dvs håndverkerne) måtte derfor hjelpe til med å bære alt opp. Siden vi i mine øyne da ikke har fått den tjenesten vi har betalt for, tenkte jeg å ringe Kvik for å få fraktpengene tilbake. Jeg har en tendens til å hisse meg (veldig) opp i slike situasjoner, så jeg får prøve å forholde meg rolig. I starten av samtalen, i alle fall…

Kjøkkenet var heldigvis flatpakket, og fikk plass på det ene soverommet:

Gleder meg til det er ferdig montert!

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *